Vi som jobbar här

Vi som arbetar på dagiset är Carina, Hanna, Mats, Sandra och Malin.

Carina Rohwer

2015/03/Ryttar-Carina-2015
Carina

Carina är grundaren av dagiset. Det sägs att hon kan tala med hundar… men jag tror nog hon mest pussar dom. Hon rattar också hundbussen med fast grepp (och andra stora bilar med…). Carina har god hand med alla typer av hundar, även problematiska. Hon har erfarenhet av spår och sök samt utbildning av BOK-hundar och har tre egna hundar.

Hanna Ålander

Ryttar-Hanna-15-ed
Hanna

Hanna har jobbat på hunddagis sedan 2012. Hon har gått hunddagisutbildning samt studerat matspjälkning och genetik hos hunden. Hon har en liten mops som heter Trummis. Förutom hundar så gillar Hanna musik och natur.

Mats Regius

Ryttar-Mats-2-ed
Mats

Mats är killen som är alla hundars favorit. Kanske är det för att de får åka med på hans Vespa – Nej Lambretta heter det visst… Med Mats i närheten blir det fart och fläkt och gasen i botten!

Sandra Norell

Ryttis-Sandra-ed
Sandra

Sandra började hos oss på Stockholmshundarna i ur och skur med en praktikperiod i augusti 2011. Hon gick sedan en treårig gymnasieutbildning med inriktning på hundsport på Forshagaakademin utanför Karlstad. Efter studentexamen fick hon anställning hos oss på Stockholmshundarna, Ryttarstadion i augusti 2014.
Sandra har haft flera hundar tidigare, men har nu schäfertiken Bixi. Med Bixi hoppas hon kunna träna och tävla i lydnad, bruks och IPO.

Malin Lenman

Malin-ed
Malin

Malin har varit anställd hos oss på Stockholmshundarna i ur och skur sedan december 2014. Innan dess jobbade hon 1,5 år på Gärdets hunddagis. Malin har gått en treårig gymnasieutbildning på Säbyholm inom naturbruk med inriktning hund. Själv har Malin en egen hund, en golden retriever som heter Freja, som brukar få följa med till arbetet. Vi hittar också Malin bakom ratten i den röda hundbussen ut till Smedstorp.