Vi som jobbar här

Vi som arbetar på dagiset är Carina, Sandra, Nicki, Eva och Mats.

Carina Rohwer

2015/03/Ryttar-Carina-2015
Carina

Carina är grundaren av dagiset. Det sägs att hon kan tala med hundar… men jag tror nog hon mest pussar dom. Hon rattar också hundbussen med fast grepp (och andra stora bilar med…). Carina har god hand med alla typer av hundar, även problematiska. Hon har erfarenhet av spår och sök samt utbildning av BOK-hundar och har tre egna hundar.

Sandra Norell

Ryttis-Sandra-ed
Sandra

Sandra började hos oss på Stockholmshundarna i ur och skur med en praktikperiod i augusti 2011. Hon gick sedan en treårig gymnasieutbildning med inriktning på hundsport på Forshagaakademin utanför Karlstad. Efter studentexamen fick hon anställning hos oss på Stockholmshundarna, Ryttarstadion i augusti 2014.
Sandra har haft flera hundar tidigare, men har nu schäfertiken Bixi. Med Bixi hoppas hon kunna träna och tävla i lydnad, bruks och IPO.

Nicki Berglund

Ryttis-Nicki-ed
Nicki

Nicki har gått hundlinje i 3 år med inriktning agility samt rallylydnad. Efter det praktiserade hon på hundstallet och hos Stockholmhundarna ute på Smedstorp. Nicki är en stor hundvän som brinner för att hjälpa hundar i nöd.

Eva Gustafsson

Eva-10-17
Eva

Eva Gustafsson Har varit med sedan 2004 och har lång erfarenhet av hundar. Eva är tjejen som kan ta i med hårdhandskarna om det behövs. Räds inte att sätta sig i nässlor om nöden kräver! Hon är duktig på hundmanikyr och trimning, även på ”besvärliga” och rädda hundar.

Mats Regius

Ryttar-Mats-2-ed
Mats

Mats är killen som är alla hundars favorit. Kanske är det för att de får åka med på hans Vespa – Nej Lambretta heter det visst… Med Mats i närheten blir det fart och fläkt och gasen i botten!